Tilaa asiakaslähtöiset kuljetuspalvelut Taivalkoskelta

Kuljetusliike Tyni Oy Taivalkoskelta tarjoaa asiakaslähtöiset ja luotettavat kuljetuspalvelut 25 vuoden kokemuksella Koillismaalla. Palveluihimme kuuluu:

  • kappaletavarakuljetukset
  • muuttokuljetukset
  • lämpösäädellyt elintarvikekuljetukset

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteystiedot

Kappaletavarakuljetukset kätevästi ovelta ovelle

Teemme kappaletavaran jakelu- ja noutokuljetuksia alihankintakuljettajana Suomen suurimmille kuljetus- ja logistiikkatoimijoille. Kauttamme saat vaivattomasti kuljetuksen tarvitsemaasi kohteeseen. Hoidamme niin pienet paketit kuin suuremmat useamman lavan lähetyksetkin. Haluamme tarjota sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan ja kustannustehokkaimman kuljetusratkaisun. Annamme mielellämme lisätietoja kuljetuspalveluistamme – lähetä viesti!

Mutkattomat muuttokuljetukset tarpeidesi mukaan

Muuttokuljetuksia toteutamme pääsääntöisesti kotimaassa, mutta tarvittaessa ne onnistuvat Suomen rajojen ulkopuolellekin. Yrityksellämme on muuttokuljetuksista jo 25 vuoden kokemus, joten muuttotavaroiden oikea ja turvallinen käsittely sujuu meiltä rautaisella ammattitaidolla.

 

Muuttokuljetukset pyrimme aina tekemään yksilöllisesti ja asiakkaan ehdoilla. Kun otat meihin yhteyttä hyvissä ajoin ennen muuttosi ajankohtaa, saamme toteutettua muuttosi mahdollisimman vaivattomasti.

Lähetä viesti ja pyydä tarjous

Thermokuljetukset nopeasti ja turvallisesti

Palvelutarjontaamme kuuluu myös lämpösäädellyt elintarvikekuljetukset. Palvelemme ravintoloita ja julkista sektoria asiantuntevasti. Kuljetamme elintarvikkeet osaavasti, ajanmukaista kalustoamme käyttäen.

Lämpötilasäädellyissä kuljetuksissa elintarvikkeiden koostumus ei muutu ja ne pysyvät varmasti tuoreina aina lähtöpaikasta määränpäähän asti. Lämpösäädellyt elintarvikekuljetukset teemme aina turvallisesti ja nopeasti. Seuraamme kuljetuslämpötiloja jatkuvasti kuljetuksen aikana, jotta yllätyksiä ei pääse syntymään.

Kysy lisätietoja

Käytössämme on nykyaikainen kuljetuskalusto

Kuorma-auto Mercedes-Benz Actros 1827

-Kokonaispaino 18 t

-Fna kuormatila 45m3 kokosivuaukeava, pituus 6.8m, leveys 2.48m, korkeus 2.55m

-Kylmäkone Thermoking UT-800

-Perälautanostin 2000kg

 

Pakettiauto Mercedes-Benz Sprinter 316

-Perälautanostin 500 kg

-Kuormatilalämmitin

Kuljetusliike Tyni Oy Taivalkoskelta toteuttaa kuljetuspalvelut luotettavasti, ajanmukaista kalustoa käyttäen.

Pyydä tarjous!